Selecteer een pagina

Jeannette

Pedicure

Sinds 2005 ben ik gediplomeerd pedicure en sinds een paar jaar nu medisch pedicure. Inmiddels dus de nodige ervaring om goede kwaliteit te kunnen bieden als het gaat om voetzorg. Het is een prachtig vak en vooral een dankbaar beroep. 

Het is geweldig om mensen te helpen aan pijnlijke likdoorns, ingroeiende teennagels, zere voeten door: kloven, overtollig eelt etc. En vooral de dankbaarheid te ervaren als mensen weer pijnvrij de deur uit gaan.

Mijn ervaring is dat mensen vaak te lang door lopen met een klacht en achteraf zeggen: “Oh ik had veel eerder moeten komen! “

Naast het pedicurewerk kun je ook kiezen voor een ontspannende voetmassage of voetreflexzonemassage. Ook heerlijk om te combineren met een pedicurebehandeling en je loopt weer helemaal op wolken!

Misschien kan ik jou ergens mee helpen?

“Oh ik had veel eerder moeten komen!”

Mijn verhaal

Voeten spelen mijn hele leven al een belangrijke rol. 

Als kind liep ik na achttien maanden, wat bovengemiddeld snel aangezien ik werd geboren met klompvoeten. Door de jaren heen ben ik echter ‘door voeten geraakt, om het mooi te verwoorden. Daarom ben ik pedicure geworden.

Met mijn behandelmethodes laat ik zien dat leren loslaten ook via een goede voetbehandeling te bereiken is. Net zo goed als onderdrukte voet- en lichaamsklachten aan mij laten zien via de voeten die ik elke dag in handen heb.

Met voorbeelden uit de praktijk maak ik duidelijk hoe belangrijk de verbinding van de voeten is met de rest van uw lichaam en uw gezondheid.

Lokatie

Eckertstraat 18 a
8263 CB Kampen

Contact

06 – 13015400
pedicurejeannette@hotmail.com

Open

Op afspraak

Aangesloten bij:

procert_logo